Duo Massage

Tilburg Massage: Welkom! Massage in Tilburg Bij ons kunt u terecht voor alle type massages. Onze massagekamers zijn prive en geven je een complete rust tijdens de massage. Wij masseren met diverse massage technieken. Op onze locatie in het hartje centrum van Tilburg kunt u tevens gebruik maken van het wellness centrum CitySauna. Zowel uw fysieke als mentale gesteldheid komen in balans. Tilburgmassage is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de omgeving Tilburg.

Bij ons bevriende bedrijf Sooss, in Tilburg, kunt u gebruik maken van een duo massage. Dit betekent dat u tegelijkertijd heerlijk kunt genieten van uw massage. Fijn met je partner, vriend, zus, broer, tante of date. Zo hoef je niet op elkaar te wachten en word je na afloop verwend met een kopje thee of koffie. Ook is het mogelijk om voor of na de massage een maaltijd of van een van onze dorstlessers te genieten.

Sooss is een vitaliteitscentrum met een gezellig sociaal café. Alles binnen Sooss draait om een vitaler leven, of het nu gaat om beweging, meditatie, culturele events en workshops. Ook bieden wij diverse vitaliteitstrajecten aan onder begeleiding van een arts. Dus wil je beter met stress omgaan? Ervaar je problemen met je gewicht? Wil je meer energie of eindelijk eens weten wat je nu eigenlijk wilt in je leven? Dan kan een bezoekje aan Sooss veel waarde hebben. Meer uit het leven halen doe je namelijk met Sooss.

http://www.sooss.nl
Reserveren: WhatsApp 0641010255 of mail tess@sooss.nl

Kijk mee...

Boek nu!

Wat zeggen anderen?