Praktijk

Tijdens de massagebehandelingen intensiveren wij de zoektocht naar innerlijke rust, die je daarom ook snel zal vinden. Door te werken met natuurlijke producten zoals oliën en de inzet van muziek, geur en licht, ervaar je een ontspannende massage die je niet snel zal vergeten.

Heeft u behoefte na afloop aan verdere ontspanning? Dat kan!

Tilburgmassage is namelijk gelegen direct naast de CitySauna. Heerlijk dus om na uw massage de bloedcirculatie nog verder te stimuleren, zodat uw lichaam nog meer uw afvalstoffen kan verwerken.

City Sauna Wellnesscentrum

De praktijk aan de Heuvel is gevestigd bij de CitySauna. Dit maakt een massage extra comfortabel. interesse in arrangementen? www.citysauna.nl

Massage cadeaubon Tilburg

Bij Tilburg Massage heb je de mogelijkheid om cadeaubonnen af te nemen tegen elk gewenst bedrag. Verras je partner of kennis met een welverdiende massage! De bonnen zijn 1 jaar geldig en verkijgbaar voor elk bedrag. Wij kunnen bonnen bij klanten afleveren of versturen per post. Bon kopen? Bel 06 24 36 23 00 of neem contact op!

Het Massage Team!

Rob is sinds enkele jaren actief als masseur en life-coach. Hij heeft zich vanuit zijn wellnessmassage en coaching opleiding gespecialiseerd in ontspanningsmassages, sportmassages en coaching massages. Vooral de Olie massages zijn veel geboekt vanwege het meditatieve karakter. In combinatie met zijn ervaring als coach, benadert Rob zijn massages op een holistische wijze waardoor je gegarandeerd, fysiek en mentaal, volledig tot rust zal komen. Lees hier meer over ons!