Reiki Massage in Tilburg

Reiki Massage in Tilburg

Als je moe bent, last hebt van een vol hoofd of gewoon behoefte hebt aan ontspanning, dan is een Reikibehandeling iets voor jou. Reiki staat voor levensenergie die ik via mijn handen aan je doorgeef. Het zorgt voor warmte, ontspanning en geeft nieuwe energie!

Wat is Reiki?
Reiki is een oude geneeswijze die werkt met universele (rei) levensenergie (ki) en komt oorspronkelijk uit Japan. Het is een eenvoudige, natuurlijke en effectieve manier om levenskracht en energie aan onszelf en aan anderen door te geven.

Hoe werkt Reiki?
Door ieder mens stroomt energie. Deze stroom kan echter blokkeren door bijvoorbeeld stress, zorgen of ziekte. Reiki zorgt ervoor dat door aanraking met de handen blokkades in de energiestroom worden opgeheven. De Reiki-energie zoekt zelf haar weg door het lichaam. Ze weet precies waar het moet helen.

Dit kan Reiki voor je doen:
• vermindert stress en werkt ontspannend
• brengt je lichaam en geest in balans
• verhoogt je energieniveau en versterkt je zintuigen
• maakt koude handen en voeten weer warm
• verlicht nek- en schouderklachten
• zorgt voor ruimte in je hoofd

De behandeling
De behandeling vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis en duurt een uur. Omdat Reiki dwars door alles heen gaat, is uitkleden niet nodig. Ga dus gewoon lekker liggen en ervaar wat het met je doet. Na afloop kun je nagenieten met een kopje thee.

Nieuw!
Warmte, energie en aandacht bij u thuis
Ouder worden gaat vaak gepaard met stijve, stramme spieren of pijnlijke gewrichten. Zijn uw handen en voeten vaak koud, bent u regelmatig moe en kunt of wilt u de deur niet uit? Ik kom bij u langs en maak tijd voor u. Mijn warme handen kunnen zorgen voor verlichting van uw klachten en maken dat u zich beter voelt. U kunt heerlijk in uw stoel blijven zitten. De behandeling gaat gewoon over uw kleren heen. Makkelijker kan het toch niet? Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsbehandeling.

Reiki massage is ontstaan in Japan. Deze revitaliserende Japanse massage geeft het lichaam nieuwe energie en stimuleert het algehele welzijn door lichaam en geest in balans te brengen. In tegenstelling tot de meeste massages worden de spieren niet gekneed, maar wordt slechts gebruik gemaakt van handoplegging. Je kunt dan ook je kleren aanhouden.

Deze behandeling is inclusief holistic pulsing. Holistic pulsing is een zachte en diep helende vorm van lichaamswerk.
De zachte kracht van ritmisch bewogen worden (pulsen) geeft het lichaam het signaal dat het veilig is om zich te openen. Op dit punt krijgt het zelfhelende vermogen van het lichaam de ruimte om vaak oude blokkades op te heffen.

Onze masseuse Tess heeft de 1ste 2de en 3de graad Reiki opleiding gedaan en is zeer ervaren in het geven van deze behandeling.

Kijk mee...

Wat zeggen anderen?

"De relaxperience brengt rust in mijn hoofd en lichaam. Na een sessie kom ik echt in balans. De warme olie voelt heerlijk en kalmeert lichaam en geest."
Mike