Duo massage & Workshops

Bij Tilburg Massage, kunt u terecht voor alle type behandelingen, sportmassages, ontspanningsmassages en meditatieve hete olie massages. Onze massageruimtes zijn privé en geven je een complete rust tijdens de massage.

Heb je vragen of weet je niet goed welke massage bij je past? Bel ons dan op 06 24 36 23 00   stuur ons een WhatsApp of e-mail info@tilburgmassage.nl 

Ontspanningsmassages

Zijn de woorden, eerste keer massage, stress, moe, futloos en gebrek aan energie op jullie van toepassing? Reserveer dan de duo ontspanningsmassage en geniet met zijn tweeën!

Sportmassage

Zware intensieve inspanning verricht? Toe aan een onderhoudsbeurt van uw spieren? Klachten aan rug, schouder, nek, benen, spanningshoofd of verzuring in de spieren? Dan is deze massage iets voor jullie.

massage Workshop

Massage Workshop. Wil je jouw partner, vriend of vriendin extra verwennen met een vierhandenmassage? Bovendien willen jullie dichter tot elkaar komen? Dus is jouw wens op een natuurlijke wijze te leren masseren? Onze massageworkshop genaamd Partner in Crime heeft het allemaal.

massage Workshop

Een zwangerschapsmassage is echt een cadeautje voor jou en je kindje dat groeit in je buik. Kom samen met je partner de workshop volgen!