Spieronderhoudende massages

Bij Tilburg Massage, kunt u terecht voor alle type behandelingen, sportmassages, ontspanningsmassages en meditatieve hete olie massages. Onze massageruimtes zijn privé en geven je een complete rust tijdens de massage.

Heb je vragen of weet je niet goed welke massage bij je past? Bel ons dan op 06 24 36 23 00   stuur ons een WhatsApp of e-mail info@tilburgmassage.nl 

Sportmassage

Zware intensieve inspanning verricht? Toe aan een onderhoudsbeurt van uw spieren? Klachten aan rug, schouder, nek, benen, spanningshoofd of verzuring in de spieren? Dan is deze massage iets voor jullie.

Deep tissue massage

Een deep tissue massage is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen. Diepe, langzame massagetechnieken zorgen voor een verbetering van de zogenaamde 'energiestroom'. Alle stress en spanning vloeit uit je lichaam. Niet alleen lichamelijk trouwens, maar ook geestelijk.

Rug-, schouder-, & nekmassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage zorgt u ervoor dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en lichamelijke pijn vermindert.

Rugmassage

Soms is een rugmassage precies wat je nodig hebt. Laat je rug masseren door een van onze professionals. Ontstressen na een drukke week? Verwen jezelf dan met deze massage.

Been-, voet-, bilmassage

Zware (sport)activiteit verricht? Deze massage is perfect voor iedereen die graag in de buitenlicht sport. Zeker als je graag hiked, wielrent en/of marathons loopt.

Lage rug problemen

Ben je minder flexibel in bewegen, of heb je uitstraling vanuit je rug naar je benen? Dan zit je met deze massage helemaal goed!

Hoofdpijnmassage

Onze hoofdpijnmassage is een rustige massage met de focus op ontspanning. De basis bestaat uit een massage van hoofd, gezicht en nek. Je zult merken dat je een stuk beter voelt na deze fijne behandeling!