Massage workshop

Al meer dan 10 jaar ervaring in Tilburg en omgeving..

Workshop voor jullie samen

Massage Workshop. Wil je jouw partner, vriend of vriendin extra verwennen met een vierhandenmassage? Bovendien willen jullie dichter tot elkaar komen? Dus is jouw wens op een natuurlijke wijze te leren masseren? Onze massageworkshop genaamd Partner in Crime heeft het allemaal.

Ook op een speelse wijze ga jij samen met de masseur van TilburgMassage jouw partner masseren. De masseur of masseuse zal je begeleiden in de juiste aanrakingen met de juiste effecten. Daarnaast is er kan gekozen worden uit de Energie en Vitaliteitsmassage dan wel de Hot Oil RelaXperience bodymassage.

Mocht jij geen partner hebben, maar toch willen leren masseren tijdens deze massage workshop? Geen probleem, dan zorgen wij voor een partner.

In samenspraak wordt er gekeken welke massage het best bij jullie past. Heb je zelf leuke ideeën, schroom niet en bel om extra mogelijkheden te bespreken.

Bij ons kunt u ook gebruik maken van een duo massage. Dit betekent dat u tegelijkertijd heerlijk kunt genieten van uw massage. Fijn met je partner, vriend, zus, broer, tante of date. Zo hoef je niet op elkaar te wachten en word je na afloop verwend met een kopje thee of koffie.

De massages worden gegeven in 2 aparte massageruimtes. Zo ontvangen jullie de massage tegelijkertijd, maar wel in alle rust. Zonder dat je de prikkels van de ander ervaart.

Voor de duo massage is er de keuze uit de volgende massage:

  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Hete olie massage (Lomi Lomi)

Prijzen zijn afhankelijk van het type massage dat wordt gekozen. Kijk voor meer informatie en prijzen bij de bovengenoemde massages.