Massages

Bij Tilburg Massage, kunt u terecht voor alle type behandelingen, sportmassages, ontspanningsmassages en meditatieve hete olie massages. Onze massageruimtes zijn privé en geven je een complete rust tijdens de massage.

Heb je vragen of weet je niet goed welke massage bij je past? Bel ons dan op 06 24 36 23 00   stuur ons een WhatsApp of e-mail info@tilburgmassage.nl 

Ontspanningsmassages

Zijn de woorden, eerste keer massage, stress, moe, futloos en gebrek aan energie op jou van toepassing? Reserveer dan de ontspanningsmassage. Of kom voor een duo massage genieten met zijn 2!

Sportmassage

Zware intensieve inspanning verricht? Toe aan een onderhoudsbeurt van uw spieren? Klachten aan rug, schouder, nek, benen, spanningshoofd of verzuring in de spieren? Dan is deze massage iets voor jullie.

Rug-, schouder-, & nekmassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage zorgt u ervoor dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en lichamelijke pijn vermindert.

Been-, voet-, bilmassage

Zware (sport)activiteit verricht? Deze massage is perfect voor iedereen die graag in de buitenlicht sport. Zeker als je graag hiked, wielrent en/of marathons loopt.

Hoofdpijnmassage

Onze hoofdpijnmassage is een rustige massage met de focus op ontspanning. De basis bestaat uit een massage van hoofd, gezicht en nek. Je zult merken dat je een stuk beter voelt na deze fijne behandeling!